Izrada web aplikacije

Izrada web stranica po Vašoj mjeri. Neka vaši klijenti budu zadovoljni!

Kako do nove web stranice?

Kako bismo Vam olakšali proces sve smo podijelili u par jednostavnih koraka.

Ne brinite se! Cijelu stvar prepustite nama.

Naši dizajneri ponudit će vam najbolji dizajn uz samo ideju projekta koji odgovara svim Vašim zahtjevima a također se uklapa u sadržajni dio koji želite prikazati.

Izrada web aplikacije mora odgovarati zahtjevima klijenta. Naš cilj je napraviti razumljivu web aplikaciju sa naglaskom na korisnički doživljaj. Sami ste svjedoci kako je internet prepun sporih i nejasnih aplikacija.

Ovo je Vaš jedini posao

Vaš zadatak je pripremiti sadržaj koji ćemo objaviti, ali ne brinite se, uvijek Vam stojimo na raspolaganju te ćemo vam dati pokoju smjernicu kako bi olakšali pripremu sadržaja za web stranicu. Volimo dati za dobru prednost content managementu.

Tehnologije i početak projekta

Kvalitetu projekta određuju i njezine tehnologije pa veliku važnost dajemo dobro odabranoj tehnologiji. Preferiramo rad sa progresivnim web tehnologijama poput:

  • Angular
  • Vue.js
  • React

Izradi projekta pristupamo Agilnom metodom gdje svaki sprint timski planiramo.

Projekt je testiran

Web stranica je uspješno testirana te je spremna za produkciju. Važan segment na kraju izrade je SEO optimizacija koju smo napravili kako bi Vaša nova web stranica bila pristuna na svim svjetskim tražilicama a svaki potencijalni posjetitelj ili klijent može lako i jednostavno doći do Vas.


Neki od naših projekata

Ponosni smo na veliki broj već izrađenih projekata za brojne korporacije i tvrtke. Neke od njih možete pogledati na sljedećim vezama.

ERIT d.o.o.

ERIT d.o.o.

ERIT d.o.o. je IT tvrtka koja se bavi izradom specijaliziranog softvera za domaće i strano tržište.

www.erit.hr

Plino Atest j.d.o.o.

Plino Atest j.d.o.o.

Plino atest je tvrtka koja se bavi strojarskim projektiranjem, nadzorom, izvođenjem te ispitivanje plinskih instalacija

www.plino-atest.hr

Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Dinko Hrehorović

Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Dinko Hrehorović

Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Dinko Hrehorović je projektni ured koji uz pomoć suvremenih tehnologija nudi inovativna i racionalna rješenja za Vaš projekt. Ciljevi su izrada vrhunski kvalitetne projektne dokumentacije i s tim povezano izvođenje. Osiguranje kvalitete i stručni nadzor nad izvođenjem radova korak je kojem posvećujuju najviše pažnje.

www.dh-projekt.hr

Montaža industrijskih postrojenja inženjering d.o.o.

Montaža industrijskih postrojenja inženjering d.o.o.

Montaža industrijskih postrojenja inženjering d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim radnim iskustvom u metalnoj, drvenoj, prehrambenoj, papirnoj i farmaceutskoj industriji.

www.mip-ing.hr

Ares d.o.o Đakovo

Ares d.o.o Đakovo

Tvrtka ARES d.o.o. osnovana je 1994. godine sa sjedištem u Đakovu i od tada pa do danas djelatnost tvrtke je izrada ispitivanjem elektrotehničkih instalacija i instalacija sustava zaštite od djelovanja munje, te konzalting i inženjering usluge iz područja elektrotehnike. Također od 2016 godine tvrtka je prošila svoju djelatnost na izvođenje elektrotehničkih instalacija i energetsko certificiranje zgrada sa jednostavnim i složenim sustavom.

www.ares.com.hr

Slavonija DI d.o.o

Slavonija DI d.o.o

Slavonija drvna industrija d.o.o. je tvrtka sa preko stogodišnjom tradicijom u preradi i obradi drveta i jedno je od najstarijih drvnih industrija u ovom dijelu Europe. Slavonija DI d.o.o. je tvrtka koja se odavno nametnula kao lider u drvnoj branši. Preko 70% svojih proizvoda izvozimo na zahtjevno europsko tržište, stavljajući pri tome osobit naglasak na kvalitetu.

www.slavonija-di.hr

Teratana Imperium Đakovo

Fitness centar "Imperium" izgrađen je u 2 dijela. U prvom dijelu teretane nalaze se sprave koje se koriste za izgradnju mišićne mase te sprave isključivo za kondicionalni dio treninga kao što su bicikli, orbitrek... Dok u drugom dijelu teretane, možete koristiti sve sprave za trening s vlastitom težinom. Konstrukcija za zgibove, bugarska vreća te bučice također.

www.imperium.hr

Teretana Imperium

Strizivojna Hrast d.o.o

Strizivojna Hrast je danas jedna od najznačajnijih tvrtki u drvnoj industriji koja se bavi proizvodnjom i trgovinom drva (proizvodnja hrastovog parketa, suhih elemenata i hrastovog friza). Osnovana 1996. godine, a 90 % prihoda ostvaruje izvozom. U 100 %-tnom je privatnom vlasništvu i zapošljava 460 radnika. „Od svog osnivanja poduzeće «Strizivojna Hrast» svoje usluge i proizvode nudi na lokalnoj i regionalnoj razini u malom opsegu, ali veći dio proizvoda se izvozi. Većina proizvoda odlazi za Austriju, Švicarsku, Nizozemsku, Sloveniju i Švedsku.“ Poduzetnik planira proširenje tržišta u još nekoliko zemalja. Poduzeće je prvotno djelovalo na prostoru od 3000 m2 da bi se 1999. godine taj prostor proširio na 20 000 m2, a danas taj prostor je oko 35 000 m2.

www.strizivojna-hrast.hr

Strizivojna Hrast d.o.o

Što sadrži web stranica?

Ukratko ćemo Vam prikazati od kojih se dijelova sadrži izrada web stranice.

Podatkovna razina izrada web stranice
Podatkovna razina

Obuhvaća tekst i slike te sav ostali podatkovni sadržaj koji se po Vašoj želji objavljuju.

Interakcijska razina izrada web stranice
Interakcijska razina

Temelji se na kodnim jezicima koji određuju način na koji web stranica funkcionira.

Prezentacijska razina izrada web stranice
Prezentacijska razina

Dizajn i psihologija su glavni čimbenici prezentacijske razine.

Sigurnosna razina izrada web stranice
Sigurnosna razina

Ako ne i jedna od najbitnijih komponenta - zajamčen prijenos Vaših podataka kroz sigurnosne protokole.

mobile

Responzivnost

Sve naše web stranice prilagodljive su svim vrstama ekrana jer preko 65% klijenata pristupit će vašoj web stranici putem mobilnog uređaja. Samim tim zauzimate visoku poziciju na internet tražilicama poput Google-a i ostalih poznatih tražilica.